Roos Wouters

Debatleider en Dagvoorzitter

Roos Wouters wordt gevraagd als voorzitter of debatleider voor grote en kleine congressen, bijeenkomsten en symposia omdat Roos enthousiasmeert, activeert en stimuleert.

Dagvoorzitter Roos Wouters

Dagvoorzitter Roos Wouters foto: Guus Schoonewille

Roos Wouters is oprecht verwonderd en vraagt door. Voor haar is A + B niet automatisch C, het zou ook E of F kunnen zijn. Wollig taalgebruik en vage algemeenheden helpt zij te doorgronden.

Roos is sprankelend en denkt buiten de bestaande kaders, heeft een helikopterview en weet zich los te maken van de dagelijkse praktijk. Tegelijkertijd houdt zij het doel in de gaten en stuurt aan om complexe en theoretische problemen op te lossen. Ze heeft daarbij de verbeeldingskracht en het enthousiasme om met een groep tot vernieuwende en creatieve oplossingen te komen, want het resultaat telt.

Door ontwapenend verder te vragen kan zij tot grote onthullingen komen, en door middel van haar vriendelijke maar dringende manier van handelen is zij in staat om mensen die altijd aan het woord zijn een stapje terug te laten doen terwijl zij mensen die geneigd zijn om de boel te aanschouwen, over de streep weet te strekken en hen deel laat nemen.

Wilt u Roos inhuren als debatleider of dagvoorzitter, mail uw aanvraag naar roos@rooswouters.nl

Roos Wouters heeft een debat verzorgd bij de Dialogues Young Think Tank. Ze verzorgde een amusante en prikkelende avond, zowel informatief als interactief werden deelnemers bediend op hun behoeften. Haar energieke manier van het debat leiden was aanstekelijk voor de deelnemers, en haar scherpe analyse zorgde dat de discussie continu verder ging. In september was Roos Wouters te gast bij de Sociëteit ‘de Vereeniging’, waar zij een presentatie verzorgde met een negentig-tal mannen. Ook hier was een opmerkelijk groot deel van de aanwezigen actief in de discussie en genoot iedereen van de humoristische aanpak van Roos. Roos Wouters heeft zich bewezen als een onconventionele denker die dit combineert met humor en gedrevenheid. Dit maakt haar tot een absolute aanrader om als spreker, debatleider of moderator aan te trekken. Bij deze beveel ik haar dan ook van harte aan." Oliver van Loo, voorzitter Dialogues Young Think Tank en lid evenementencommissie Sociëteit de ‘Vereeniging'